Grattis Emma, du förlorade minst!


Så, jag samlade in alla era svar, och drog mig tillbaka för att fundera. Problemet med mina funderingar är att jag ofta hamnar på fel spår, och tappar bort min originaltanke. Så även denna gång, och det är därför det tagit mig en smärre evighet att kora en vinnare.

Och vinnaren är:

Ingen.

Så illa är det. Jag är en hemsk tävlingsanordnare, då svaren inte bara behöver spöa alla andra svar så mycket att de springer hem till sina mammor och gråter, utan även passa in i min väldigt smala mall över hur saker och ting ska vara. Högst förståeligt att ingen av er lyckades.

Men! Tröstpris ska delas ut! Det är nämligen så att en individ hade, trots en utebliven vinst, stjärtsmiskande svar deluxe, och får, om än ett inte fullt lika fantastisk pris, ett pris! Och förloraren som förlorar lite mindre än de övriga förlorarna är:

Emma!


Jaha? Med vad skrev hon då?

”Tidelagspelaren”

Har du ens en motivering?

Namnet må vara mycket opassande som bloggnamn, och enbart rolig för ett mycket smal publik, men lyckas trots detta knipa tröstpriset. Det är både ordvitsigt, och kopplat till interna skämt, och ännu en gång förundras vill alla över Emmas fyndighet.

Och priset?

Originalpriset var helt enkelt ett fantastiskt pris. Tröstpriset kommer inte vara fullt lika fantastiskt, men fortfarande vida överstigande det mesta annat, nämligen följande kontrakt:
“Om den vinnande parten (Emma), under någon gång inom den överskådliga framtiden, det vill säga någon gång mellan nu och den tid då vi alla blir smittade av ett Zombie-virus skapat av influensavaccinet, av en händelse skulle träffa på den tävlingsanordnande parten (mig) så är den tidigare nämnda parten berättigad att ta en till två klunkar av den senare nämnda partens eventuella läskeblask.”


Grattis!

Spritpolitik!

Socialdemokraternas Agneta Lundberg, med stöd från den rödgröna alliansen, föreslår att vi ska tillåtas införa mindre tax-freesprit i Sverige. Bakgrunden till detta sägs officiellt vara att det svenska folket helt enkelt dricker för mycket.

 

Linus tänker tre tankar:

Regeringen vill stoppa utlandssprit.

Regeringen äger systembolaget.

Ett plus ett är två.


Söträttsaktivisterna!

Ponera följande: Tusentals skadedjur invaderar varje år Stockholms stad. För att förhindra invasionen tvingas myndigheterna skjuta av en stor del av dessa skadedjur. Liken efter dessa djur kastas på soptippen, där de får ruttna.

I en parallell story-line så håller en global ökning i medeltemperaturen i världen på att skrämma skiten ur oss. Ökningen beror främst på det höga användandet av fossila bränslen.
Då får någon en snilleblixt! Tänk om vi, istället för att låta skadedjuren ruttna bort, fryser ner dem, och transporterar dem till Värmland, där de kan användas till bioenergi! Sagt och gjort, ett system för att frysa ner och transportera sagda skadedjur upprättas, och genom att förbränna dem så kan man värma stora delar av Värmland utan någon som helst användning av fossila bränslen.

Låt oss se på det hela:
Inga skadedjur: Check!
Minskat användande av fossila bränslen: Check!

Då är det väl gott så? Let’s call it a day!

I helvete heller! Hade det varit råttor, så hade alla varit nöjda. Men nu är det inte råttor, utan kaniner som varje år invaderar Stockholm. Och de är ju söta! Och är djuret sött, ja då ska varje liten miljörättsnisse komma och sticka in huvudet. “Inhumant!” vrålar de och pekar med anklagande fingrar. “Man kan ju inte bara skjuta dem, och sedan elda dem! Det är ju hemskt! Det är ju små putinuttipluttifnuttigosigosigosiga kaniner!”

“Söträttsaktivister: slåss för de sötas rätt till liv!”
Idioter.

Tvångssterilisering till massorna!

Förlåt för att jag är man då

“Män säger att de älskar oss men allt de gjort är att ha förtryckt, utnyttjat och ryckt vingarna av oss. Därför har riktiga feminister svårt att älska män.”
E M

Här har vi ännu en skarp sms-tyckare i Metro. Allt män gjort, det enda män någonsin gjort, är att “ha förtryckt, utnyttjat och ryckt vingarna av” kvinnor. Genom världshistorian är det allt vi gjort. Vi är helt enkelt onda.

Att hävda att kvinnor har en skyldighet att själva göra något åt sin situation, och “visa framfötterna” låter mansgrisigt, även för mig. Men att feministerna i ena andetaget säger att det är samhällets fel att kvinnor är undertryckta i sin personlighet, och i andra vrålar att männen är onda klingar lite falskt.
Män måste väl, rimligtvis, vara produkter av samhället i samma grad som kvinnor? Vi placeras i roller lika mycket som kvinnor, och har ungefär lika svårt att bryta oss ur som kvinnor.

Vi kommer aldrig nå jämlikhet så länge E M och andra “riktiga” feminister springer runt och sätter käppar i alla hjul de ser.

En arg jävla blogg

Vad är det med skräpkultur som är så lockande? Vad är så oemotståndligt med idioti?

 

Visst, ett visst mått fulkultur är helt okej, och jag har aldrig hävdat att min blogg på något sätt skulle vara gourmet-kultur. Men. Herregud.

Varför är bloggar som Kissies Sveriges mest lästa? Varför får idiotbloggare utan substans eller skrivtalang (för att inte säga svenskkunskap) fler kommentarer än, ja, jag?

 

Alla idioter ska ha bloggar, och skriva om vad det gjort under dagen, eller diverse annan idioti, utan något som helst underhållningsvärde. Och kommentarerna haglar in. Varför?

 

Särskrivning, smilies i flytande text, fucking oförmåga att styckindela!

 

Döda mig nu?

 

Och what the hell is up med reklambruden som säger smoodies!!? TH FÖR HELVETE!


RSS 2.0