Hämta pumphaglet, ingen tid för sentimentalitet. En zombifierad tomtefar är inget man vill knulla med!

Då var det åter dags för den obligatoriska julbloggen, med allt vad det innebär. Att jag ens firar jul är hyckeri på hög nivå, då jag är en folkskygg pessimist som inte för ett ögonblick tror att Jesus fanns, och än mindre att han var Guds son (som jag för övrigt inte heller tror finns), men presenter och sötsakar lockar allt för mycket för att jag helt kallt ska kunna bojkotta den materiella kärlekens heliga dag.

Jag får väl skrocka för mig själv vid vetskapen om att det hela inte är mycket mer än ett gigantiskt reklamjippo för Cocal-Cola (Tomtefar blev inte allmänt erkänd som en figur i rött och vitt förän på 30-talet, då Coca-Colas gigantiska reklamkampanj klädde honom i deras färger), att 95% av alla svenska matförgiftningar sker på julafton och att det är dagen på året då flest tar livet av sig.
Jag antar att för mig kommer det alltid vara tanken på en zombie i tomteluva, mördande huvudvärk, illamående och den sötsliskigt diabetikerhånande doften av julbak och bitter cynisism som fyller mig med julkänsla.
Jag antar att jag helt enkelt är ond i roten.

Och nu, en favorit i repris.


Blykarameller och hagelflarn.
Gapa stort och låt det väl smaka, barn!
Aka
Blytabletter, ångest och blodsmak i gomseglet!
Aka
Skrik i panik, spring runt i hysteri. Hämta pumphaglet, tomten är smittad.
Spy blod och tugga fradga. Julen är här!

S. Darko

En uppföljare till kultfilmen Donnie Darko är utannonserad. S. Darko följer Donnie's yngre syster, Samantha Darko, och ska innehålla kaniner och meteorer.

Ska man skratta eller gråta?

En Pinad PalsternacksPojke

Som de flesta känner till är min fysik något av det ynkligaste här på jorden, och det är få som är så bristfälligt konstruerade som jag. Jag är ett hopkok av gamla palsternackor och sopspad.

Måndag och tisdag har avhandlats i ett mer eller mindre horisontellt läge, och det verkar som om onsdag kommer bli likadan. Huvudvärk, hostningar och slem är bara några av delikatesserna som serveras.


Skrikande palsternackor - om krassliga tantfarbröder själva får välja.

Den dolda faran

Inte sällan händer det att inbjudningar till diverse fester dimper ner i brevlådan. Idag var det Delight Nighttclub som skickade mail, för att böna och be om att jag skulle infinna mig på deras klubb.
Vi första anblick en helt vanlig inbjudan, men vid närmre inspektion...

...något var fel. Något var väldigt fel.


Vad är nu detta? Jason Voorhees reborn?


Freaky... Väldigt freaky.

Mmmh, taste those sweet, sweet kemikalier!

Både Carlsberg och Coca Cola har i sina reklamer hävdat att deras produkter inte på något sätt är artificiella eller innehåller något artificiellt.
Tillåt mig ge definitionen till ordet artificiell.

Answers.com skriver:
1. a) Made by humans; produced rather than natural.
b) Brought about or caused by sociopolitical or other human-generated forces or influences: set up artificial barriers against women and minorities; an artificial economic boom.

2. Made in imitation of something natural; simulated: artificial teeth.

3. Not genuine or natural: an artificial smile.

Merriam-Webster Online Dictionary
skriver:
1: humanly contrived often on a natural model : man-made

Have you ever tasted the fruit from the coca-cola tree, or sat by the vast Carlsberg beer lake...
Dum-da-be-di-du!

Linus vs. Svensklärare

Hier|arki
........Av grek. hieros, "helig" | av grek. archein, "härskare"

Hierarki betecknar en organisationsform med utpräglat centralstyre, som ofta förekommer inom såväl militär, stat, samhälle, kyrka som företag. Begreppet spreds via religionen, därav etymologin.


Mon|arki
... ( .....Av grek. monos, "en" | av grek. archein, "härskare"

Monarki betecknar det statsskick där en ensam härskare står i topp av hierarkin, oftast en kung eller kejsare.

An|arki
Prefixet An står för "ingen"| av grek. archein, "härskare"
............................... eller "avsaknad av"|

Anarki betecknar det statsskick i vilket det inte finns en ensam ledare, eller ett ranksystem över makt. Ordets förknippande med laglöshet är en negativ beskrivning given med motiveringen att ett ledarlöst land inte kan uppehålla lagar och regler.

För att summera: I'm right, she's wrong!

Öka mängden våldtäkter!

På Facebook finns tydligen en grupp som heter "Stoppa våldtäkter". I'd like to meet the genious who thought tat one up.
Jag menar, vad tror de att de kommer uppnå? "hmm, jag tror jag ska gå ut och våldta någon. Eller, vänta, det finns ju en grupp på facebook som är emot det här!"

Om de är vår frontlinje i kriget mot våldtäkter är vi alla i goda händer!

Next on the list of good ideas:

Tillbaka är vår favoritalkis: Gudrun Schyman, kvinnan bakom penisskatten*. Nu har hennes alkoholmarinerade feministhjärna gått och funderat ut ännu en lysande idé, nämligen att de män som åker fast för att ha köpt sex, förutom de dagsböter de får betala, ska betala böter till den prostituerade.

Scenario 1: Kvinnan är tvingad att sälja sex, och hennes det hon tjänar går vidare till en man i flashig kostym (stereo-vadå?). En man hon sålt sex till åker fast och tvingas betala böter till henne.
Resultat: kostymmannen får sig en fet bonus.

Scenario 2: Kvinnan säljer sex helt frivilligt, och tjänar troligen stora summor pengar på det.
Resultat: Prostituerade kommer börja anmäla alla som de, frivilligt, I remind you, haft sex med, och tar förutom betalningen för sexet, även emot bötespengarna.

Tack för att du finns Gudrun!


*för er som inte känner till penisskatten var den ett förslag från FI (feministiskt initiativ) som gick ut på att alla män skulle betala en extra skatt för att de misshandlar kvinnor. Jag är inte den som skulle misshandla en kvinna i vanliga fall, men om det nu är förbetalt...

Sen kommentar gällande 30 November

I Sverige har vi rätt att demonstrera för vår sak, vilket skiljer oss från andra stpra nationer, såsom allas vår favorit Kina.
Har vi rätt att demonstrera har vi såklart även rätt att motdemonstrera.

Med det sagt:
Herregud vad korkade människor är. Motdemonstranterna som anföll poliserna innan Nationalisterna ("Nationalist, vilket trevligt ord. För, alla älskar vi väl vår nation...?" Jävla nazister) kommit, vad i helvete? Någon aktiverade verkligen den gamla tänkarmaskinen där!

Och, visst, jag delar inte dessa rakryggade unga patrioters (det finns så många fina namn på dem. Men, som alltid, avföring är fortfarande bajs) synsätt, men måste vi fortsätta motdemonstrera? Låt dem ha sin lilla parad, vem bryr sig? Det är inte som om de får någonting gjort. Ni ger ju dem bara uppmärksamhet.

Ps.
Det jag tycker är roligast i det hela är att dessa renrakade herrar som hyllar en viss kung, verkar ha missat att just den kungen var en stor älskare av invandring, invandrare och deras kulturer.

RSS 2.0