Obs!



Varning för förvirrande och/eller meningslösa inlägg.




Framtid som musiker?

Jag är, som de flesta vet, tondöv och helt oförmögen att spela instrument. Men. Nu har jag hittat något som kan göra mig till en mycket framgångsrik musiker. Se, och häpna (om ni har lust).

Little Jimmy liked to jump...

Vancouver Film School har gjort mycket skoj filmer, och en av deras senaste heter Little Jimmy Liked To Jump vilken är ett rent mästerverk. Titta, njut, och dröm psykotiska drömmar i flera veckor=)

You have: No, messages

Idag ska jag hatblogga igen, och ni kommer inte gilla det.
Idag är mitt hatobjekt nämligen inte vem, eller vad, som helst, utan Ni, mina kära läsare.
För, trotts att ert trogna läsande av min blogg är mycket hedervärt, har ni varit mycket Dåliga.
Vad ni gjort? Det tror jag ni vet...





image8



Notera den enorma avsaknade av kommentarer...

Bakpulverincidenten

Problem:
Jag mår illa. Fruktansvärt illa. 

Anledning:
För stort intag av bakpulver.

Scenario:
jag och min käre (...) bror var idag så duktiga att vi gjorde efterätt. Visserligen bara till oss, men endå. Vi skulle ha pås-mousse. Mycket gott, och mycket onyttigt. Och, som alla vettiga människor vet, kan inget så onyttigt avnjutas utan grädde. Så efter mycket (fem minuter + trettio minuter i kylen) arbete stod allt klart. Nu skulle bara den hemliga ingredienten tillsättas: Vaniljsocker. Två teskedar Vaniljsocker rakt ner i grädden, så blir allting perfekt.

Men:
Idioti. Vem var det som, i stor brist på någon form av intelligens, kom med det lysande (notera ironin) idén att göra Bakpulverburken och vaniljsockerburken matchande, nej, likadana(!)? Vem? 

För att illustera det hela har jag... illustrerat det hela...
image5

Flight of the conchords

Det finns artister som borde odödliggöras. bokstavligt talat. Artister som vi borde samla pengar för att kunna frysa in, så fort de dör, och sedan återuppväcka dem, så fort vi får teknologin. Idag har jag hittat två nya sådana artister, huvudrollsinehavarna i den bästa serie jag aldrig sett "Flight of the Conchords". Bara titta på de tre musikvideorna jag lagt in. Förjävla bra asså! 

"You're so beautiful, like a tree... or a high class prostitute"


Om du inte älskade det, så bör du nog snarast sluta läsa min blogg.

RSS 2.0