Rosing, Rosing, Rosing

Saxat från Metro (once again):

"Dokusåpakändis, glamourmodell, sångerska, politiker, städerska, flygvärdinna... Nu kallar sig Linda Rosing super­bloggerska, och har aldrig mått så bra.


– Förut letade jag efter vem jag var och vad jag ville göra. Nu känner jag att jag har landat, säger hon när Metro träffar henne.

Allt började med bloggen – som dessutom ger henne uppemot 80 000 kronor i månaden. – Bloggen är bara jag, och det gör mig så himla stark. Jag gör äntligen något som jag kan stå för. Sedan kan folk tycka att jag är hur töntig som helst men jag älskar det, säger hon.

I ”Sanningens ögonblick” framkom att Linda Rosing aldrig haft ett förhållande där hon känt sig älskad för den hon är. – De här killarna vill ha mig för sig själva och då vill de att jag ska klä mig annorlunda, vara hemma, helst inte umgås med killar. Och jag har verkligen försökt förändra mig för de här männens skull. Därför har jag gjort så konstiga grejer, det är bara att kolla fyra år tillbaka i tiden, säger hon.

I stället tror hon på att hitta kärleken i tv. I Kanal 5:s ”Den rätte för Rosing” spelar hon huvudrollen, och ansökningarna har vällt in. – Han finns där. Och jag tror att det är han jag minst anar som jag kommer att falla mest för. Förut har jag alltid gått på det yttre och titlar men det är helt fel kille för mig, säger hon. "

Spontana tankar:

"Dokusåpakändis, glamourmodell, sångerska, politiker, städerska, flygvärdinna..."
...Och misslyckad i allt.

"super­bloggerska"
Alla med en halv hjärna som någonsin kollat ett enda av hennes inlägg vet att allt hon skriver är meningslöst dravel (hon skrev ett inlägg om vad hon hade på sitt sängbord) helt utan underhållningsvärde och att det, i hennes blandning av svenska och engelska, står helt klart att hon inte kan grammatiken i något av språken.
'All min ryggvärk "are gone"' Go Linda, Go!

"som dessutom ger henne uppemot 80 000 kronor i månaden"
Jag kan tänka mig 8923749876237687 bättre sätt att göra av med 80 000 kronor på rak arm. Och det är med stora modfällda tårar, över världens sönderfall, i ögonen.

"Linda Rosing aldrig haft ett förhållande där hon känt sig älskad för den hon är."

"I stället tror hon på att hitta kärleken i tv"
Inte älskad för den hon är... söka kärlek i tv. Inte älskad för den hon är - söka kärlek i tv.
Inte älskad för den hon är. Söka kärlek i tv. Inte älskad för den hon är. Främlingar som söker in för att få till det med Linda Rosing.
Jag ser logiken.

Fear the fjantkepsen!

Fredagskvällen hägrar, och trött sätter jag mig på bussen. De ihärdiga buksmärtor som jagat mig genom dagen har givit vika, och jag ser fram emot en avslappnande bussresa.

Men tji fick jag! Framför mig slår sig en inbiten medelklass-gangsta ner, komplett med den obligatoriskt tjocka jackan med luddkant och den smått snedställda fjantkepsen, halvtäckt av luvan, inte från jackan, utan från den lika fläskiga tjocktröjan under. Han är en självutnämnd kung av cool, och likt en sådan har han inte tid att bry sig om vad andra tycker om honom, vilket han måste visa, så att folk inte ska tycka att han verkar ha tid bry sig.
Upp fläskar han sin nystulna (inte coolt nog att säga till polarna att det var mamsen och papsen som gav det till sin älsklingspojke) mobil och vräker igång musiken på den högsta volymen som skrotet klarar av. Inte allt för högt, men tillräckligt.

I en timme (snöhelvete och bilvoltande drog ut på tiden) satt jag bakom honom och tvingades lyssna på det skräp som han med stor säkerhet kallar för musik. Först kom technon. Massor med techno, och inte ens bra (det finns faktiskt ett fåtal låtar, jag lovar) – Vi snackar Basshunter, remixar på gamla Markooliolåtar och uppspeedade heliumröster som skrålar tramsiga kärlekslåtar till det mest icke-originella baskompet som kan tänkas.
Efter detta följde den lite extra bajsnödiga gangstarappen och efter detta den skrålande skrikrocken, som våldtogs av högtalarnas bristfälliga kvalité och mest lät som ett utdraget missljud.

En timme. Tänk er en jävla timme av skiten. Mer än en gång kände jag, över allt annat, för att slita skallen av honom, gröpa ur den, och förvara svettig kroppsbehåring och tånaglar i den.
Hata är ett starkt ord. Jag tror det passar perfekt in i situationen.

(Vill bara upplysa er om att jag nu sitter och fnittrar åt tidningsrubriken: ”21-årig gängledare hade laddad pistol i byxorna”)


Fjantkeps – om fjantgangsta's själva får fjanta... jag menar välja.

Livstecken

Jag lever. Jag har bara inte orkat blogga. Gör det egentligen inte nu heller. Känner inte peppen. Jag ska göra Vad jag kan för att återvända till skrivandet.

Ge inte upp hoppet.


Fest på lördag! Kan jag komma? Nehejdå!

Alla älskar Rosing

Efter en artikel i Expressen, på nätet, följde följande undersökning:

Visst är det underligt att alla som gjorde testet
visade sig vilja ha en relation med Linda Rosing?

Inga konstigheter

Obama vann. McCain förlorade. Bush ska bort.
Nothing more to it.

Obama goes propaganda, tredje riket-style

Obama skall visa en 30-minuters reklamfilm i sex av Amerikas största kanaler samtidigt. Prime Time.

Det som verkade som en uppryckning i den ytterst ostiga amerikanska politiken visade sig vara 30-talets tyskland i disguise.
Fortfarande bättre än den vite killen? Well, Mr John McClane (jag vet att det är McCain, men visst hade en råcool Bruce Willis i Vita huset varit precis vad USA behövt?) må blinka oftare än vad som borde vara fysiskt möjligt, men han hamnar fortfarande i lä, så länge Obama inte skaffat en liten, liten mustasch.

Suck.

RSS 2.0