Linus förklarar "Homosexualitet"

Det har kommit många frågor till mig gällande homosexualitet. Det råder en del förvirring, och folk frågar: ”Homosexualitet, vad är der?”

 

Jo, kära läsare, ”homosexualitet” uppkom 2004, och innebär helt enkelt att två män, eller för den delen två kvinnor, gör precis det som vi ”vanliga” gör, bara med varandra istället för någon av motsatta könet.

Från början uppkom homosexualitet som en reaktion på de svårigheter som ojämlikhet i samhället förde med sig. Homosexuella par skulle inte längre ha problem med vem som skulle stanna hemma med barnen, eftersom de båda skulle tjäna lika mycket.

Par skulle aldrig hamna i situationer där deras positioner i arbetslivet skulle innebära att en bestämde över den andra, eftersom männen helt enkelt skulle vara chefer på olika företag, och kvinnor skulle kunna samköra till sitt arbete inom vården eller äldreomsorgen. Det senare gjorde att homosexualitet även vann popularitet bland de nyuppsprungna miljömedvetna politiska grenarna.

 

Vad de tidiga pionjärerna för denna alternativlivsstil inte förutsåg var den enorma mediala uppmärksamhet fenomenet skulle dra till sig. Snart hade det blivit som en löpeld, och kändis efter kändis valde att följa den senaste trenden. Det hela kulminerade när kändisparet Gardell-Levengood bildades, och plötsligt gav homosexualitet en ”mainstream-stämpel”.

 

Idag har ”homo-hetsen” sakta tonat bort, och ersatts av nya modeflugor, såsom bisexualitet, damidrott och World of Warcraft.


Kommentarer
Postat av: Frida

Mehh! x)



(fast dude. sexualitet, ett l. )

2010-02-28 @ 19:25:08
URL: http://varldsherravalde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback