Ful is the new black

Okej, nu börjar den här bloggen drabbas av likstelhet, så jag borde verkligen se till att rycka upp mig. Och det börjar med ännu en varnande blogg om fulmodets faror. En ny spelare har nämligen äntrat banan.

Jamaicaner behöver inte göra mycket mer än att existera för att vara coola som flytande kväve, eller en läkares händer under en intimundersökning. Hela rastafarigrejen och reggaemusiken är helfräckt i ordets egentligen enda rätta bemärkelse.

Men, som Tyler Durden så fantastisk lade fram det: ” Sticking feathers up your butt does not make you a chicken”. Etiopiska-/Rastafarifärger på en blekfet/brunkrämad fjortis är ungefär lika coolt som entrecote med ketchup.
De nya träningsoverallerna(?) med rastafarifärger och Bob Marley-tryck funkar inte om ens närmsta koppling till reggae är att man en gång hörde No Woman No Cry på radion.

Fjortisa inte ner något fantastiskt, som George Washington en gång sa till Britterna.

Rubrik-cred: Flickvän

Kommentarer
Postat av: Pella

Hahaha, rubrik-cred så fan heller!

2009-08-03 @ 13:44:32
Postat av: Frida

Ständigt irritationsframkallande för någon så cool och originell som jag. Fjortisarna tar över ALLT, snart måste man fan gå naken för att inte se ut som en fjortis.



Fast då gör man förstås det ändå.

2009-08-04 @ 01:34:09
URL: http://varldsherravalde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback