Hagelbraka en väg genom havet av B-kändisar!

Varför fattar inte svenskar när de inte är kändisar? Sverige måste ha världens största skara B-kändisar. Folk som en gång var kändisar och inte förstår att det tagit slut, folk som visat nunan/brösten i TV i fem minuter och inte fattat att de aldrig varit kändisar och folk som är släkt med/satte på en kändis en gång i tiden, och inte fattar att det inte är/någonsin var kändisar. De är överallt.

 

Och varför fattar folk som gör TV inte att vi inte har något som helst jävla intresse av att se idioterna desperat försöka uppliva/återuppliva sina tveksamma karriärer. Sure, alla de skräpprogram där kändisar får tävla i saker de inte håller på med, och svenska folket får rösta (Let’s Dance, Mästarnas Mästare, Stjärnor på Is) bryr jag mig inte om. De hade inte varit bra utan B-kändisarna heller. Och dessutom har ju svenska folket gång på gång visat att dessa program är något som folk vill se (ttärtsör nämlla affaksva).

Men det finns en hel genre av program som B-kändisarna bara borde hålla sig borta från.

 

Game-shows har funnits i Sverige ett tag. Och visst låter det fränt som tusan med program som Vem vill bli miljonär (eller Postkodmiljonären som det nu heter, men vilken jävel säger det?), Bingolotto, Poker Face och Sanningens ögonblick. Och ingen hade väl någonsin tänkt tanken att slänga in en hög B-kändisar här för att tävla om pengar. Nej, vanligt folk och fä ska det vara.

Men, sen finns det ju den andra sidan Game-shows. De japanska. Här handlar det inte om vinsten. Här handlar det om förnedring och misshandel. Att undvika det, vill säga. Och västvärldens högt uppsatta tv-folk har nu äntligen kommit på att kanske vi också vill se folk skadas och förnedras. Sagt och gjort: Hål i väggen, Wipeout, och kommande Hjälp! jag är med i en japansk tv-show och Silent Library. I princip direkta rip-offs från andra program från Japan (och ett från USA, inspirerat från Japan). Men med en avgörande skillnad. Alla deltagare, som tidigare varit ”vanliga människor”, är i Sverige, just det: B-kändisar.

 

Det som kunde varit lite rolig förnedrings-tv blir nu en pinsam uppvisning av B-kändisar som lallar runt. Det bli bara… meh. De försöker inte ens vinna. De springer runt och försöker vara ”roligt” oseriösa. Det är inte roligt. Det suger. Könsorgan.

 

Summering: Skjut av B-kändisar och använd deras lik till att slå ihjäl nya idioter som försöker fylla deras plats.


Kommentarer
Postat av: Ki

Linus, sluta se på teve så blir allt mycket lättare.

2009-04-05 @ 05:20:27
Postat av: Emz

fan vad skönt med en summering

2009-04-05 @ 17:20:02
Postat av: Frida

Eller hur. Vem tittar på tv nu för tiden i vilket fall?

2009-04-05 @ 22:15:44
URL: http://varldsherravalde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback