Big Fat (Tiny) EuSC Blogg

Ni hade väl hoppats på, och förväntat er, en utförlig recension av EuSC redan igår, med min input om alla bidrag, vårt bidrag, poängutdelningen, vinnarna och Björns härlig avbrott från den annars så fisljummet seriösa tävlingen. Men med er värdelösa inställning till kommentarer förtjänar ni fanimej det inte!

Och sanningen är den att jag inte ens såg själva tävlingen. Jag tunade inte in förrän poängutdelningen. Följande observationer kunde göras:

  • Det vinnande bidraget var ytterst fånigt, och vann enbart över den mycket attraktive (I am not a sexist, but meerly an observer of the simple, and untouchable truth) Grekiskan på grund av Öststaternas buddyröstning. Notera: Att slänga in alla kändisar ett land (i detta fallet Ryssland) kan frambringa i ett schlagerbidrag gör det inte bra. Skridskoåkaren var skräp. På is.
  • Fransmän (och kvinnor) är fåniga. Lär er prata engelska som resten av världen!
  • Björns bidrag till det hela kommer få hela världen att tro att vi är idioter. Det var det värt.
  • Perellis placering var perfekt. Inget att vara stolta över alls, faktiskt. Hennes mamma var förstås stolt, vilket betyder att i alla fall hon förstår sin dotters väldiga begränsningar i talang.
  • Det var tydligen inte många observationer som kunde göras. tough luck.
Slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback