Inkompetenskontroll

Jag missunnar ingen folkgrupp att arbeta. Jag vill bara vara tydlig när det gäller detta. Ingen ras, ingen folkgrupp, ingen religion, inget kön och ingen sexuell läggning. De får alla skaffa jobb, på precis samma vilkor.

Men. Mycket Massa Men.

Inkompetenskontroll borde införas. Inkompetenta människor borde inte arbeta. alls. Nu kanske man kan tycka att arbetsintervjuer borde räcka, men tydligen inte.

En synnerligen stor koncentrerad massa ren inkompetens kan återfinnas på Närtrafiken, där en hög inte allt för klarsynta människor sitter och tar emot beställningar. Inte allt för svårt jobb, kan ju tyckas. En person ringer, säger namn, telefonnummer, varifrån och var han/hon ska åka, och vilken tid. Allt Närtrafikspersonalen behöver göra är att skriva upp denna information, och skicka ut den till förarna. Simple.

Men. Mycket Mera Men.

Fel tid. Fel plats. Fel... allt. Och inte bara är det tele-fånen som är lite smått väldigt värdelösa, någonstans måste även de som anställde dem ha gjort en Epic Fail, i form av att ha anställt personer med väldigt begränsad förståelse för svenska till att svara i telefon, i fokkin' Sverige.

Jag har bara rest i knappt två veckor, och redan har de felbokat två gånger. Inte acceptablet alls.
Får väl snart skriva om skolstart och sådant, men just nu nöjer vi oss med detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback